Satavuotias Suomi isännöi viidettätoista kertaa järjestettävät karaoken MM-kisat  Helsingissä 14.-18.11.2017.

Varmistuneita osallistujamaita on tällä hetkellä yli 20, mukaan lukien kisojen konkarit Panama ja Yhdysvallat, sekä ensimmäistä kertaa kisoihin osallistuva Etelä-Afrikka. Aikuisten kilpailussa on kolme sarjaa: miesten, naisten ja duettojen sarjat.

Heinolasta vuonna 2003 alkunsa saanut, viime vuosina Vancouverissa ja Tukholmassa käyty kilpailu laajenee tänä vuonna entistäkin suuremmaksi, kun finaaliviikon avajaispäivänä Kulttuuriareena Gloriassa kruunataan historian ensimmäiset lasten- ja nuortensarjojen karaoken maailmanmestarit. Ilmoittautuminen juniorikisaan on käynnissä nettisivuilla (www.kwc.fi) 31.10. asti.

Juniorikilpailun yhteydessä Gloriassa järjestetään laulajille ja laulamisesta innostuneille suunnattu messupäivä, jonka aamupäivän ohjelmassa kuullaan laulajien, laulunopettajien ja muiden alan ammattilaisten puheenvuoroja. Tapahtumaa tekemässä ovat myös muun muassa soittimiin ja äänentoistolaitteisiin erikoistunut SoundTools, musiikkileikkikoulu JamKids sekä puhetyöläisille suunnattuun voice massageen erikoistunut Hierontamutka.

Päiväkohtaiset liput sekä viikkopassit ovat myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi

Kilpailuviikon ohjelma:

Tiistai 14.11.

KWC Junior & Industry Day, Kulttuuriareena Gloria

Keskiviikko 15.11.

Soolot, 1. kierros (osa 1) & duetot, 1. kierros, Tapahtumakeskus Telakka

Torstai 16.11.

Soolot, 1. Kierros (osa 2) & duetot, 2. kierros, Tapahtumakeskus Telakka

Perjantai 17.11.

Soolot, 2. kierros, Tapahtumakeskus Telakka

Lauantai 18.11.

Soolot, 3. kierros, finaalit & palkintogaala, Tapahtumakeskus Telakka